Systeemeisen

Om VerzuimSignaal ook in de toekomst op een optimaal beveiligde wijze te kunnen blijven gebruiken, is het van belang dat u gebruik maakt van een besturingssysteem (o.a. Windows, Mac OS) dat door de betreffende leverancier (o.a. Microsoft, Apple) actief wordt ondersteund en is voorzien van de laatste beveiligingsupdates. Hiernaast dient u gebruik te maken van een actuele (waar mogelijk door besturingssysteemleverancier ondersteunde) internetbrowser, dit zijn de laatste twee beschikbare versienummers. Bij de beschikbaarheid van een nieuwe internetbrowserversie hanteren we een periode van twee maanden aan voor het overstappen. VerzuimSignaal zal zich blijven inspannen om ook oudere besturingssystemen en internetbrowsers (naar beste eer en geweten) te blijven ondersteunen, maar kan hierop geen garanties afgeven.

VerzuimSignaal zal altijd beschikbaar worden gesteld via de door u gekozen internetbrowser, door middel van een bijbehorend en beveiligd protocol. Dit protocol zorgt ervoor dat de communicatie tussen uw internetbrowser en VerzuimSignaal versleuteld is en zodoende altijd de veiligheid en privacy van uw acties in VerzuimSignaal zijn geborgd. Uitgevoerde acties en gegevens zijn hierdoor nimmer door derden via het internet te onderscheppen.

Ga door naar:
Inloggen
Navigeren in VerzuimSignaal
Dashboard

systeem systeemeisen systeem eisen browser internet explorer IE11 IE10 IE8 IE9 Google Chrome Chrome Firefox minimale systeemeisen Windows Compatibiliteit
6 personen vinden dit handig. - Ik ook!