Nieuw Unit4 Account portaal

Mijn Account portaal

Vanuit VerzuimSignaal wordt het beheer van eigen gebruikersgegevens verplaatst naar een apart portaal, genaamd “Mijn account”. Vanuit dit portaal kan de gebruiker in de toekomst al zijn gegevens beheren. Daarnaast kan de gebruiker zich op één plek identificeren en aansluiten op andere Unit4 VerzuimSignaal producten en/of domeinen.

“Mijn Account” gaat in meerdere fases uitgevoerd en opgeleverd worden. In de eerste fase kan de gebruiker de tweestapsverificatie beheren. Bij de oplevering wordt naast sms en een authenticator app ook de USB-sleutel in gebruik genomen. Deze kan dan ook als tweefactorauthenticatie-methode ingesteld worden.

In de toekomst kunt u al uw accountgegevens in het “Mijn Account” portaal beheren. Denk aan personalia, accountbeveiliging, taalinstellingen, handtekeningen enz. U beheert één overkoepelend account voor meerdere (toekomstige) portalen van Unit4 VerzuimSignaal.

Voor meer informatie, zie:
SMS instellen
USB beveiligingssleutel instellen
Authenticator app instellen
Informatie over herstelcode

twee meer multi factor authenticatie mijn account portaal portal tweefactorauthenticatie multifactorauthenticatie meerfactorauthenticatie beveiliging usb sms authenticator app