Interventieaanvragen

In dit artikel behandelen we het overzicht Interventieaanvragen in VerzuimSignaal. Dit overzicht is een onderdeel van de interventiemodule.

Interventies zijn alle mogelijkheden die ingezet kunnen worden om een medewerker te laten re-integreren. U kunt daarbij denken aan 1e spoor, 2e spoor, Maatschappelijk werk, een psycholoog, een therapeut of een fysiotherapeut.
Meestal worden interventies afgenomen van gespecialiseerd re-integratiebureau.
Om de interventies via de Interventie-module te kunnen gebruiken dient u hier aan te geven van welke interventies u gebruik maakt.

Voor de inrichting van deze module kunt u het artikel Interventie lezen onder Applicatiebeheer en inrichting.
Voor het toepassen van de interventie module bij een werknemer kunt u het artikel Kosten en baten interventie lezen onder Taken en dossiermanagement.

In dit artikel behandelen we alleen het overzicht Interventieaanvragen.
In dit overzicht worden alle interventieaanvragen getoond met daarbij de status van de aanvraag.

Om het overzicht te openen klikt u in de menubalk van VerzuimSignaal op tabblad Dossiers en vervolgens op Interventieaanvragen.

Alle aangevraagde interventies uit dossiers waarvoor u bent geautoriseerd worden getoond. In het overzicht krijgt u informatie over het type interventie, de datum van de aanvraag, de behandelaar en de status van de aanvraag.

Via het zoekveld bovenin kunt u snelzoeken op bijvoorbeeld de naam van de werknemer, BSN, type interventie, bedrijf enzovoort.
Als u op de naam van de werknemer klikt gaat u naar het het tabblad interventie in het dossier van de werknemer.

Filter

Rechts bovenin het overzicht Interventieaanvragen heeft u een filtermogelijkheid   Het filter opent in het rechter kader van het overzicht.

U kunt hier specifiek zoeken op achternaam, achternaam partner, BSN, bedrijf, afdeling, maar ook op de status van een interventie. Zo kunt u eenvoudig alle interventieaanvragen naar voren halen die akkoord zijn of nog in behandeling zijn.

Als u naar beneden scrollt kunt u het ingesteld filter opslaan en een naam geven. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee u op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen.
U kunt meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen filters die u regelmatig gebruikt.

Exporteren

Klik op de export knop  om het overzicht van uw gesloten dossiers te exporteren. U kunt exporteren naar PDF, Word of Excel. U kunt het overzicht ook printen of per e-mail versturen.

TIP: VerzuimSignaal zal alleen de interventieaanvragen exporteren die u in de applicatie op de webpagina ziet. Als u meer dan 100 interventieaanvragen heeft dan worden ze verdeeld in pagina's rechtsonderin het overzicht. Als dit het geval is en u wilt toch alle interventieaanvragen exporteren, dan klikt u eerst op Toon alle. Nu worden alle interventieaanvragen op 1 pagina getoond. Als u nu de export knop gebruikt zullen ook alle aanvragen geëxporteerd worden.

Kolommen en sortering

Indien u op de kolomnamen (in het groen weergegeven) klikt, kunt u de sortering van het overzicht in een andere volgorde tonen.
Er wordt een pijltje  naast de kolom getoond waaraan u kunt zien op welke kolom er op dat moment gesorteerd wordt.