Interventie overzicht

In dit artikel behandelen we het overzicht Interventieaanvragen in VerzuimSignaal. Dit overzicht is een onderdeel van de interventiemodule. Voor de inrichting van deze module kan je dit artikel lezen. Voor het toepassen van de interventie module bij een werknemer kan je dit artikel lezen.

In dit artikel behandelen we uitsluitend het overzicht Interventieaanvragen. In dit overzicht worden alle interventieaanvragen getoond met daarbij de status van de aanvraag. Om het overzicht te openen klik je in de menubalk van VerzuimSignaal op tabblad Dossiers en vervolgens op Interventieaanvragen.

Alle aangevraagde interventies uit dossiers waarvoor je bent geautoriseerd worden getoond. In het overzicht krijg je informatie over het type interventie, de datum van de aanvraag, de behandelaar en de status van de aanvraag.

Via het zoekveld bovenin kan je snelzoeken op bijvoorbeeld de naam van de werknemer, type interventie, bedrijf enzovoort. Als je op de naam van de werknemer klikt ga je naar het het tabblad interventie in het dossier van de werknemer.

Filter

Rechts bovenin het overzicht Interventieaanvragen heeft u een filtermogelijkheid .  Het filter opent in het rechter kader van het overzicht. Je kan hier specifiek zoeken op achternaam, achternaam partner, bedrijf, afdeling, maar ook op de status van een interventie. Zo kan je eenvoudig alle interventieaanvragen naar voren halen die akkoord zijn of nog in behandeling zijn. Als je naar beneden scrollt kan je het ingestelde filter opslaan en een naam geven. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee je op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen. Je kan meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen filters die je regelmatig gebruikt.

Exporteren

Klik op de export knop om het overzicht van de gesloten dossiers te exporteren. Je kan exporteren naar PDF, Word of Excel. Je kan het overzicht ook printen of per e-mail versturen.

TIP: VerzuimSignaal zal alleen de interventieaanvragen exporteren die je in de applicatie op de webpagina ziet. Als je meer dan 100 interventieaanvragen hebt dan worden ze verdeeld in pagina's rechtsonderin het overzicht. Als dit het geval is en je wilt toch alle interventieaanvragen exporteren, dan klik je eerst op Toon alle. Nu worden alle interventieaanvragen op 1 pagina getoond. Als je nu de export knop gebruikt zullen ook alle aanvragen geëxporteerd worden.

Kolommen en sortering

Indien je op de kolomnamen (in het groen weergegeven) klikt, kan je de sortering van het overzicht in een andere volgorde tonen.

Er wordt een pijltje naast de kolom getoond waaraan je kant zien op welke kolom er op dat moment gesorteerd wordt.
interventieaanvragen interventie interventiemodule interventie module aanvragen interventies overzicht